Strona korzysta z plików cookie w celu prawidłowej i efektywnej realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi zgodnie z zasadami korzystania z plików cookie w zakładce "Polityka cookies".
Administratorem Twoich danych osobowych jest bdsklep.pl Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Gwiaździsta 69 F. Pozostałe informacje o przetwarzaniu twoich danych osobowych znajdują się w zakładce "RODO".

Filtruj produkty

Wybrane

Cena

Marka

Wróć do listy filtrów

Cena

Wróć do listy filtrów

Marka

Anuluj
Wczytywanie...
Kategorie
loader

Spaghetti (16)

Bio Eko
TERRASANA 250g Makaron gryczany z batatami Bio
14.89 zł
59.56 zł/kg
Dostępny na magazynie Dostępny na magazynie
LUBELLA 500g Spaghetti
3.64 zł
Dostępny na magazynie Dostępny na magazynie
Bio Eko
ALCE NERO 500g Makaron spaghetti (semolina) Bio
6.69 zł
13.38 zł/kg
Dostępny na magazynie Dostępny na magazynie
BARILLA 500g Spaghettini n.3 makaron

6.99 zł

5.59 zł
Dostępny na magazynie Dostępny na magazynie

Najpopularniejszą odmianą makaronu jest spaghetti. W naszym sklepie internetowym można kupić wysokiej jakości włoskie makarony, przygotowywane według tradycyjnych receptur, a także wyroby rodzimych firm wyprodukowane ze starannie wybranych ziaren pszenicy z ekologicznych polskich pól.

Odnajdą u nas Państwo pełnoziarniste makarony spaghetti o wysokiej zawartości błonnika, witamin i składników mineralnych. Poprawiają one pracę układu pokarmowego, a także podtrzymują uczucie sytości przez dłuższy czas, dlatego też polecane są osobom na diecie. Natomiast uczulonym na pszenicę proponujemy makaron spaghetti wytwarzane z mąki orkiszowej.Makaron spaghetti znakomicie komponują się z klasycznymi sosami pomidorowymi. Jest on niezbędny do przygotowania tradycyjnej włoskiej pasty spaghetti alla bolognese z sosem mięsno-warzywnym i parmezanem oraz spaghetti alla carbonara z boczkiem. Makaron spaghetti gotuje się przez 8-12 minut w dużej ilości osolonej wody. Należy uważać, by go nie rozgotować , bowiem właściwie przygotowane spaghetti powinno być lekko twarde, tj. al dente. Z makaronami znakomicie komponują się sosy w słoikach, które również można odnaleźć na naszych sklepowych półkach.