Strona korzysta z plików cookie w celu prawidłowej i efektywnej realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi zgodnie z zasadami korzystania z plików cookie w zakładce "Polityka cookies".
Administratorem Twoich danych osobowych jest bdsklep.pl Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Gwiaździsta 69 F. Pozostałe informacje o przetwarzaniu twoich danych osobowych znajdują się w zakładce "RODO".

Wczytywanie...
Kategorie
loader
PLN6.69

Profi Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową 500 g

Niedostępny
  • Opis
  • Opinie0
  • Poleć znajomemu
  • Masz pytania?

Opis

Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową

niezapomnianego smaku
dla ceniących swój czas
ekologiczne opakowanie

Bardzo smaczne i sycące danie. Fasolka po bretońsku z kawałkami kiełbasy i warzywami, upełnieniem dania obiadowego mogą być ziemniaki, ryż czy kasza a także warzywa..W szczególności dla ceniących sobie polskie tradycyjne dania w szklanych opakowaniach.

Składniki

Składniki

woda

fasola 13%

kiełbasa wieprzowa 8% (mięso wieprzowe, podgardle wieprzowe, woda, skrobia ziemniaczana, błonnik pszenny, sól, przyprawy)

koncentrat pomidorowy

mąka pszenna

olej roślinny rzepakowy

skrobia modyfikowana

cebula

sól

papryka

cukier

przyprawy

czosnek

Wartości odżywcze
w 100 g:
wartość energetyczna 463 kJ / 110 kcal
tłuszcz 4,3 g
- w tym kwasy nasycone 0,9 g
węglowodany 12,0 g
- w tym cukry 0,9 g
błonnik 2,5 g
białko 4,2 g
sól 1,0 g
Obliczona wartość odżywcza
na 100g
Wartość energetyczna (kJ)4630
Wartość energetyczna (kcal)1100
Tłuszcz (g)4.30
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)0.90
Węglowodany (g)120
w tym cukry (g)0.90
Błonnik (g)2.50
Białko (g)4.20
Sól (g)10

Opis produktu

Marka

Profi

Cechy

danie gotowe

gwarantowana jakość Profi

wystarczy podgrzać

Marka standaryzowana

Marka - Profi

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową. Produkt sterylizowany.

Zdrowie i styl życia

Zalecenia dla alergików

Pszenica - Zawiera

Przechowywanie i stosowanie

Instrukcje dotyczące przygotowania

Podgrzewać na płycie grzejnej / palniku - Od temperatury otoczenia: W garnku: zawartość słoika przełożyć do garnka, podgrzewać na małym ogniu, stale mieszając przez 7-10 minut.

Odgrzać w kuchence mikrofalowej - Od temperatury otoczenia: W kuchence mikrofalowej (850 W): zawartość opakowania wyłożyć na głęboki talerz, podgrzewać przy max mocy przez 3-4 minuty.

Rodzaj przechowywania

Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia

Przygotowanie i stosowanie

Wystarczy podgrzać.
Spożywać na ciepło.

Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej. Po otwarciu chłodzić w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.

Przechowywanie

Opakowanie

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy - 500

Informacje o recyklingu

Opakowanie - Szkło - powszechnie recyklingowane

Wymiar

Wymagana wysokość na półce - 117

Wymagana szerokość na półce - 87

Wymagana głębokość na półce - 87

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna) - Gramów

Rodzaj opakowania

Typ - Słoik

Rozmiar opakowania

500

Waga

Waga brutto - 796

Jednostka (tekst opisowy)

g

Jednostka sprzedażowa

Wysokość - 117

Szerokość - 87

Głębokość - 87

Obsługa klienta

Adres producenta

Wielkopolska Wytwórnia Żywności Profi spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k.
ul. Kolejowa 3
63-520 Grabów n. Prosą
Polska

Adres zwrotny

Wielkopolska Wytwórnia Żywności Profi spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k.
ul. Kolejowa 3
63-520 Grabów n. Prosą
Polska
tel. + 48 62 732 11 00
www.profi.com.pl

Telefon kontaktowy

tel. + 48627321100

Adres internetowy

www.profi.com.pl

Rozszerzone dane

Język produktu

Język danych - polski

Główny język opisu - polski

Języki na opakowaniu
  • polski
Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna - Fasolka po bretońsku

Wariant - z kiełbasą wieprzową

Opinie0

Wczytywanie...

Wczytywanie...

Poleć znajomemu

Poleć produkt znajomym na:

Masz pytania?

Wczytywanie...

Wczytywanie...

Wczytywanie...

Wczytywanie...

enp.offer.ask_question

enp.offer.ask_offer: PROFI 500g Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową