Strona korzysta z plików cookie w celu prawidłowej i efektywnej realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi zgodnie z zasadami korzystania z plików cookie w zakładce "Polityka cookies".
Administratorem Twoich danych osobowych jest bdsklep.pl Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Gwiaździsta 69 F. Pozostałe informacje o przetwarzaniu twoich danych osobowych znajdują się w zakładce "RODO".

Wczytywanie...
    B2BBlogStrefa PromocjiGazetka
    Kategorie
    loader
    PLN10.29

    Diamant Cukier kandyz kruszony 500 g

    Niedostępny
    • Opis
    • Opinie1
    • Poleć znajomemu
    • Masz pytania?

    Opis

    DIAMANT 500g Cukier kandyzowany kruszony

    karmelowy aromat
    wzbogaca smak wypieków
    chrupiący dodatek do ciasteczek
    elegancki kartonik

    Cukier kandyzowany powstaje w wyniku podgrzewania wysokogatunkowego roztworu cukru. Podczas tego procesu nabiera swojego charakterystycznego delikatnego, karmelowego aromatu. Ze względu na niego jest tak chętnie wybierany przez konsumentów, gdyż wydobywa z kawy i innych gorących napojów to, co jest w nich najlepsze. Drobne, nieregularne kryształki są również polecane do wypieków oraz ozdabiania ciast i ciasteczek, a także stanowią chrupiący dodatek do płatków śniadaniowych, deserów lub lodów. Kupując ten produkt zapewniasz sobie wiele nowych inspiracji kulinarnych.

    Opis produktu

    Marka

    Diamant

    Cechy

    do wypieków, deserów i kawy

    wyjątkowy aromat

    Marka standaryzowana

    Marka - Diamant

    Nazwa produktu uregulowana prawnie

    Cukier kandyz kruszony

    Zdrowie i styl życia

    Dodatki

    Substancje konserwujące - Nie zawiera

    Informacje o dodatkach: pozostały tekst

    Nie zawiera sztucznych aromatów i barwników.

    Przechowywanie i stosowanie

    Rodzaj przechowywania

    Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia

    Przechowywanie

    Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

    Wyśmienite trójkąciki migdałowe
    25 g masła
    250 g płatków migdałowych
    250 g Kruszonego Cukru Kandyzu Diamant

    Masło i kandyz kruszony włożyć na patelnię, podgrzać i rozpuścić. Dodać migdały, całość dobrze wymieszać. Masę wylać na natłuszczoną folię aluminiową, równomiernie rozłożyć i wygładzić. Nożem ponacinać trójkąciki. Po wystudzeniu lekko uderzając rozłamać na ciasteczka.

    Sprawdzone przepisy na www.diamant.pl

    Przepisy

    Opakowanie

    Wymiar liczbowy

    Wymiar liczbowy - 500

    Wymiar

    Wymagana wysokość na półce - 147

    Wymagana szerokość na półce - 81

    Wymagana głębokość na półce - 61

    Jednostka (specyficzna)

    Jednostka (specyficzna) - Gramów

    Rodzaj opakowania

    Typ - Karton

    Rozmiar opakowania

    500

    Waga

    Waga brutto - 522

    Jednostka (tekst opisowy)

    g

    Sprzedaż jednostkowa

    Wysokość - 147

    Szerokość - 81

    Głębokość - 61

    Obsługa klienta

    Adres producenta

    Adres zwrotny

    Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
    ul. Mickiewicza 35
    60-959 Poznań
    Serwis konsumencki:
    Tel. 061 8665061

    Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
    ul. Mickiewicza 35
    60-959 Poznań

    Adres importera

    Rozszerzone dane

    Język produktu

    Główny język opisu - polski

    Język danych - polski

    Języki na opakowaniu
    • polski

    Opinie1

    Opinia o produkcie:
    DIAMANT 500g Cukier kandyzowany kruszony
    Ocena ogólna: 4
    Ilość ocen: 1
    Oceń produkt

    Sandra

    jak parze kawę po turecku to go używam…. A jak dodaję do gdy spieniam mleko do nadaje fajny karmelowy posmak

    Wczytywanie...

    Wczytywanie...

    Poleć znajomemu

    Poleć produkt znajomym na:

    Masz pytania?

    Wczytywanie...

    Wczytywanie...

    Wczytywanie...

    Wczytywanie...

    enp.offer.ask_question

    enp.offer.ask_offer: DIAMANT 500g Cukier kandyzowany kruszony