Strona korzysta z plików cookie w celu prawidłowej i efektywnej realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi zgodnie z zasadami korzystania z plików cookie w zakładce "Polityka cookies".
Administratorem Twoich danych osobowych jest bdsklep.pl Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Gwiaździsta 69 F. Pozostałe informacje o przetwarzaniu twoich danych osobowych znajdują się w zakładce "RODO".

Wczytywanie...
Kategorie
loader
PLN10.29

Diamant Cukier kandyz kruszony 500 g

Niedostępny
  • Opis
  • Opinie1
  • Poleć znajomemu
  • Masz pytania?

Opis

DIAMANT 500g Cukier kandyzowany kruszony

karmelowy aromat
wzbogaca smak wypieków
chrupiący dodatek do ciasteczek
elegancki kartonik

Cukier kandyzowany powstaje w wyniku podgrzewania wysokogatunkowego roztworu cukru. Podczas tego procesu nabiera swojego charakterystycznego delikatnego, karmelowego aromatu. Ze względu na niego jest tak chętnie wybierany przez konsumentów, gdyż wydobywa z kawy i innych gorących napojów to, co jest w nich najlepsze. Drobne, nieregularne kryształki są również polecane do wypieków oraz ozdabiania ciast i ciasteczek, a także stanowią chrupiący dodatek do płatków śniadaniowych, deserów lub lodów. Kupując ten produkt zapewniasz sobie wiele nowych inspiracji kulinarnych.

Opis produktu

Marka

Diamant

Cechy

do wypieków, deserów i kawy

wyjątkowy aromat

Marka standaryzowana

Marka - Diamant

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier kandyz kruszony

Zdrowie i styl życia

Dodatki

Substancje konserwujące - Nie zawiera

Informacje o dodatkach: pozostały tekst

Nie zawiera sztucznych aromatów i barwników.

Przechowywanie i stosowanie

Rodzaj przechowywania

Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Wyśmienite trójkąciki migdałowe
25 g masła
250 g płatków migdałowych
250 g Kruszonego Cukru Kandyzu Diamant

Masło i kandyz kruszony włożyć na patelnię, podgrzać i rozpuścić. Dodać migdały, całość dobrze wymieszać. Masę wylać na natłuszczoną folię aluminiową, równomiernie rozłożyć i wygładzić. Nożem ponacinać trójkąciki. Po wystudzeniu lekko uderzając rozłamać na ciasteczka.

Sprawdzone przepisy na www.diamant.pl

Przepisy

Opakowanie

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy - 500

Wymiar

Wymagana wysokość na półce - 147

Wymagana szerokość na półce - 81

Wymagana głębokość na półce - 61

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna) - Gramów

Rodzaj opakowania

Typ - Karton

Rozmiar opakowania

500

Waga

Waga brutto - 522

Jednostka (tekst opisowy)

g

Sprzedaż jednostkowa

Wysokość - 147

Szerokość - 81

Głębokość - 61

Obsługa klienta

Adres producenta

Adres zwrotny

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Serwis konsumencki:
Tel. 061 8665061

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań

Adres importera

Rozszerzone dane

Język produktu

Główny język opisu - polski

Język danych - polski

Języki na opakowaniu
  • polski

Opinie1

Opinia o produkcie:
DIAMANT 500g Cukier kandyzowany kruszony
Ocena ogólna: 4
Ilość ocen: 1
Oceń produkt

Sandra

jak parze kawę po turecku to go używam…. A jak dodaję do gdy spieniam mleko do nadaje fajny karmelowy posmak

Wczytywanie...

Wczytywanie...

Poleć znajomemu

Poleć produkt znajomym na:

Masz pytania?

Wczytywanie...

Wczytywanie...

Wczytywanie...

Wczytywanie...

enp.offer.ask_question

enp.offer.ask_offer: DIAMANT 500g Cukier kandyzowany kruszony