Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz określić warunki dostępu w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Wczytywanie...
  • PROMOCJA! Darmowa dostawa już od 300 zł
    szczegóły
    Kupujesz na firmę? Skontaktuj się z nami
    szczegóły
Kategorie
PLN 5.09 In stock

DIAMANT 500g Cukier brązowy

5.09 zł
Dostępny na magazynie Dostępny na magazynie
  • Opis
  • Opinie0
  • Poleć znajomemu
  • Masz pytania?

Opis

DIAMANT 500g Cukier brązowy

ciekawe walory smakowe
500g
aromatyczny smak

Cukier brązowy Diamant, dzięki dodatkowi aromatycznej nuty karmelu, idealnie nadaje się do pieczenia ciast, pierników, kruchych i korzennych ciasteczek z miodem, orzechami i migdałami. Cukier doskonały jest także do słodzenia kawy, herbaty, kakao i innych napojów gorących. Wyśmienicie smakuje również jako dodatek do słodkich dań (np. gofrów, naleśników, ryżu na mleku) oraz płatków śniadaniowych musli, naturalnych jogurtów, sałatek owocowych, deserów, koktajli i lodów.

Składniki

Składniki

cukier

karmel

Wartości odżywcze
w 100 g
Wartość energetyczna 1693 kJ
Wartość energetyczna 396 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g
Węglowodany 99 g
w tym cukry 99 g
Białko 0 g
Sól 0,07 g
Obliczona wartość odżywcza
na 100g
Wartość energetyczna (kJ)16930
Wartość energetyczna (kcal)3960
Tłuszcz (g)00
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)00
Węglowodany (g)990
w tym cukry (g)990
Białko (g)00
Sól (g)0.070

Opis produktu

Marka

Diamant

Cechy

aromatyczny smak

do wypieków, napojów, deserów i słodkich dań

Marka standaryzowana

Marka - Diamant

Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier brązowy

Przechowywanie i stosowanie

Rodzaj przechowywania

Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia

Przepisy

Ciasteczka orzechowe

200 g cukru brązowego Diamant, 200 g miękkiego masła, 200 g mąki, 1/2 łyżeczki mielonych goździków, 1/2 łyżeczki cynamonu, 1 żółtko, 2 łyżki mleka, 150 g mielonych orzechów laskowych

Zmiksować masło z brązowym cukrem Diamant i przyprawami, dodać żółtko i mleko, wymieszać. Dosypać zmielone orzechy, mąkę. Ugnieść ciasto. Podzielić na dwie części, uformować dwa wałki długości ok. 20 cm i odstawić do lodówki na ok. 1/2 godz. Każdy z wałeczków pokroić na 30 talarków, położyć na wysmarowanej tłuszczem blasze. Piec w temp. 180-190°C ok. 15 min. Wyjąć, wystudzić.

Opakowanie

Wymiar liczbowy

Wymiar liczbowy - 500

Wymiar

Wymagana wysokość na półce - 122

Wymagana szerokość na półce - 84

Wymagana głębokość na półce - 58

Jednostka (specyficzna)

Jednostka (specyficzna) - Gramów

Rodzaj opakowania

Typ - Torba papierowa

Rozmiar opakowania

500

Waga

Waga brutto - 498

Jednostka (tekst opisowy)

g

Sprzedaż jednostkowa

Wysokość - 122

Szerokość - 84

Głębokość - 58

Obsługa klienta

Adres producenta

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań

Adres zwrotny

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-837 Poznań
Serwis konsumencki:
tel. +48 61-8665061
www.diamant.pl
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia

Telefon/Fax kontaktowy

+48618665061

Adres internetowy

www.diamant.pl

Media społecznościowe

www.facebook.com/diamantowa.kuchnia

Rozszerzone dane

Język produktu

Główny język opisu - polski

Język danych - polski

Języki na opakowaniu
  • polski
Podzielony opis produktu

Nazwa funkcjonalna - Cukier brązowy

Opinie0

Wczytywanie...

Wczytywanie...

Poleć znajomemu

Poleć produkt znajomym na:

Masz pytania?

Wczytywanie...

Wczytywanie...

Wczytywanie...

Wczytywanie...

enp.offer.ask_question

enp.offer.ask_offer: DIAMANT 500g Cukier brązowy