- bdsklep.pl
- Spożywcze
- Produkty sypkie
- Cukier
- DIAMANT 250g Cukier puder z aromatem waniliowym
- Opis
- Opinie1
- Poleć znajomemu
- Masz pytania?
Opis
•doskonale rozdrobniony
•aromatyczna wanilia
•wzbogaca smak wypieków
•słodki niezbędnik
Zastanawiasz się, co podczas wypieków mogłoby zastąpić kryształki białego cukru, które trudno jest dokładnie wymieszać? Wypróbuj cukier puder. Jego sypka i rozdrobniona konsystencja sprawia, że po chwili mieszania nie ma żadnych grudek, a całość jest doskonale słodka. Diamant dodatkowo wzbogacił swój produkt aromatem wanilii, co jeszcze lepiej wzbogaci smak Twoich ciast i deserów. Produkt dostępny w naszym sklepie został przygotowany na bazie naturalnych składników bez dodatku barwników i sztucznych konserwantów. Kupując aromatyzowany cukier możesz być pewna, że Twoi goście będą zachwyceni smakiem Twoich słodkich przekąsek.
Składniki
Składniki
cukier puder
glukoza
aromat waniliowy
Wartości odżywcze
Średnie wartości odżywcze w 100 g: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1700 kJ / 400 kcal |
Białko | 0 g |
Węglowodany | 100 g |
Tłuszcz | 0 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | ||
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1700 | 0 |
Wartość energetyczna (kcal) | 400 | 0 |
Białko (g) | 0 | 0 |
Węglowodany (g) | 100 | 0 |
Tłuszcz (g) | 0 | 0 |
Opis produktu
Marka
Diamant
Cechy
produkt wyróżniony w konkursie Perły Rynku FMCG 2009
Marka standaryzowana
Marka - Diamant
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Kakao - Może zawierać
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać śladowe ilości kakao.
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przygotowanie i stosowanie
Lukier waniliowy
250 g cukru pudru Diamant z aromatem waniliowym, 4-6 łyżek stołowych gorącej wody
Cukier puder z aromatem waniliowym przesiać, stopniowo dolewać wodę i mieszać, aż do uzyskania gęstej płynnej masy. Tak przygotowanym lukrem od razu polać ciasto.
Krem waniliowy
Około 70 g (7 łyżek stołowych) cukru pudru Diamant z aromatem waniliowym, 1 litr mocno schłodzonej śmietany kremówki, 3 łyżeczki żelatyny, 5 łyżek wody
Do wody dodać żelatynę, gdy napęcznieje podgrzać i rozpuścić (nie gotować), ostudzić. Śmietanę ubić, dodać cukier puder z aromatem waniliowym i roztwór żelatyny, dobrze wymieszać.
Przechowywać w suchym miejscu.
Przechowywanie
Opakowanie
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 250
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 129
Wymagana szerokość na półce - 76
Wymagana głębokość na półce - 48
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Karton
Rozmiar opakowania
250
Waga
Waga brutto - 261
Jednostka (tekst opisowy)
g
Sprzedaż jednostkowa
Wysokość - 129
Szerokość - 76
Głębokość - 48
Obsługa klienta
Adres producenta
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Adres zwrotny
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Serwis konsumencki:
Tel. 61-8665061
www.diamant.pl
Rozszerzone dane
Język produktu
Główny język opisu - polski
Język danych - polski
Języki na opakowaniu
- polski
Opinie1

Wczytywanie...
Masz pytania?

Wczytywanie...

Wczytywanie...
enp.offer.ask_question
enp.offer.ask_offer: DIAMANT 250g Cukier puder z aromatem waniliowym
agata
dobry produkt