- bdsklep.pl
- Spożywcze
- Bakalie
- BAKALLAND 460g Kajmak Masa krówkowa o smaku tradycyjnym

- Opis
- Opinie0
- Poleć znajomemu
- Masz pytania?
Opis
• nie zawiera konserwantów
• nie wymaga kilkugodzinnego gotowania
• masa krówkowa o smaku tradycyjnym
Tajemnica kajmaku Bakalland tkwi w idealnie przygotowanej recepturze. Doskonały smak i aromat oraz odpowiednia konsystencja zapewnią sukces kulinarny. Kajmak Bakalland nie zawiera konserwantów, a po otwarciu jest od razu gotowy do użycia - nie wymaga kilkugodzinnego gotowania.
Składniki
Składniki
cukier
woda
mleko w proszku 21,8% (odtłuszczone mleko pasteryzowane, olej kokosowy i/lub palmowy)
emulgator - lecytyna sojowa
Wartości odżywcze
na 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1362 kJ / 322 kcal |
Tłuszcz | 6,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,9 g |
Węglowodany | 59 g |
w tym cukry | 51,7 g |
Błonnik | 0 g |
Białko | 6,2 g |
Sól | 0,23 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | ||
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1362 | 0 |
Wartość energetyczna (kcal) | 322 | 0 |
Tłuszcz (g) | 6.8 | 0 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 4.9 | 0 |
Węglowodany (g) | 59 | 0 |
w tym cukry (g) | 51.7 | 0 |
Błonnik (g) | 0 | 0 |
Białko (g) | 6.2 | 0 |
Sól (g) | 0.23 | 0 |
Opis produktu
Marka
Bakalland
Cechy
nowa receptura, gotowa do spożycia
Dobra i Polska firma
Marka standaryzowana
Marka - Bakalland
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Masa mleczna
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Soja - Zawiera
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ - Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przygotowanie i stosowanie
Propozycje zastosowania
wypieki, wafle, babeczki, naleśniki
Scukrzanie jest naturalnym procesem i nie stanowi wady produktu.
Przechowywać w temperaturze pokojowej, nie przechowywać w lodówce.
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych do 48 godz.
Sernik kajmakowy
Składniki:
- 200 g masy kajmakowej Bakalland
- 50 g kostki do pieczenia Kasia
- 1 kg sera białego mielonego
- 150 g cukru
- 6 jajek
- 1 budyń waniliowy
1. Ubijamy całe jajka z cukrem na puch.
2. Dodajemy miękką kostkę do pieczenia, ser i budyń.
3. Masę dzielimy na 2 części. Do 1 części dodajemy masę kajmakową i mieszamy mikserem.
4. Do tortownicy wkładamy najpierw masę sernikową, potem kajmakową.
Sernik wstawiamy do nagrzanego do 180°C piekarnika i pieczemy ok. 40 min.
5. Po tym czasie zmniejszamy temperaturę do 160°C i pieczemy jeszcze ok. 10 min.
Kasia
Więcej przepisów znajdziesz na
www.mojeciasto.pl
Przechowywanie
Przepisy
Opakowanie
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 460
Wymiar
Wymagana wysokość na półce - 103
Wymagana szerokość na półce - 76
Wymagana głębokość na półce - 76
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka konserwowa
Rozmiar opakowania
460
Waga
Waga brutto - 531
Jednostka (tekst opisowy)
g
Średnia miara
- Średnia miara (e)
Sprzedaż jednostkowa
Wysokość - 103
Szerokość - 76
Głębokość - 76
Obsługa klienta
Adres producenta
BAKALLAND S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
Adres zwrotny
BAKALLAND S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
serwis_konsumenta@bakalland.pl
Infolinia: 801 801 125
Telefon/Fax kontaktowy
801801125
Email kontaktowy
serwis_konsumenta@bakalland.pl
Rozszerzone dane
Język produktu
Główny język opisu - polski
Język danych - polski
Języki na opakowaniu
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Kajmak masa krówkowa
Wariant - o smaku tradycyjnym
Opinie0

Wczytywanie...
Masz pytania?

Wczytywanie...

Wczytywanie...
enp.offer.ask_question
enp.offer.ask_offer: BAKALLAND 460g Kajmak Masa krówkowa o smaku tradycyjnym