Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz określić warunki dostępu w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Filtruj produkty

Wybrane

Cena

Marka

Wróć do listy filtrów

Cena

Wróć do listy filtrów

Marka

Anuluj
Wczytywanie...
Kategorie
PLN9.9
PLN10.69
PLN1.99
PLN14.95
DIET FOOD 250ml Ocet kokosowy Bio

19.99 zł

14.95 zł
Dostępny na magazynie Dostępny na magazynie
PLN6.99
PLN6.99
DEVELEY 250ml Ocet jabłkowy
6.99 zł
Dostępny na magazynie Dostępny na magazynie
PLN8.79
PLN6.99
PLN11.99
BIO FOOD 700ml Ocet jabłkowy Bio

12.99 zł

11.99 zł
Dostępny na magazynie Dostępny na magazynie
PLN13.99
PLN11.79
ALCE NERO 500ml Ocet jabłkowy Bio
11.79 zł
Dostępny w ciągu 2-3 dni Dostępny w ciągu 2-3 dni

Ocet jest przyprawą zakwaszającą, którą stosujemy przyrządzając marynaty czy sosy. W naszym sklepie on-line obok klasycznego octu spirytusowego można również odnaleźć octy powstające z moszczu owocowego i win, jak np. ocet jabłkowy czy ocet balsamiczny. Tylko u nas kupisz najtaniej wysokiej jakości produkty, które my dostarczymy prosto do Twoich drzwi.

Ocet spirytusowy powstaje w wyniku fermentacji octowej alkoholu. Dodawany w niewielkich ilościach do potraw pobudza apetyt i sprzyja trawieniu. Ocet ten szczególnie polecany jest do galaret mięsnych. Octy winne są znacznie delikatniejsze od spirytusowych. Znakomicie nadają się do mięs, sałatek, sosów, marynat oraz potraw słodko-kwaśnych. Ponadto, ocet z czerwonego wina szczególnie polecany jest do barszczu. Najbardziej znaną odmianą octu winnego jest ocet balsamiczny produkowany w regionie włoskiego miasta Modeny. Ma on charakterystyczny słodko-kwaśny smak znakomicie podkreślający walory smakowe mięs, sałatek, ryb, marynat, a nawet deserów. Polecamy również Państwu octy owocowe, w tym ocet jabłkowy powstający w wyniku fermentacji dojrzałych owoców. Charakteryzuje go delikatny smak, idealny do marynat, świeżych sałatek, warzyw, surówek oraz jasnych sosów. W naszym sklepie on-line można również kupić łagodny ocet ryżowy, niezastąpiony w kuchni azjatyckiej, stanowiący znakomity dodatek do sosów, dressingów, sałatek, a także dań duszonych.